I weekenden den 9. til 11. august afholder den italienske restaurant og delikatesseforretning Passione en madmesse i Ridehuset med fokus på italienske råvarer af højeste kvalitet.
Den milanesiske restauratør Marcello Passalia, der driver den italienske restaurant og delikatesseforretning Passione i Borggade, er for mange et kendt ansigt i byen, og italieneren fejrer nu sine 20 år i landet med en tre-dages madmesse i Ridehuset, hvor der vil være smagsprøver og salg af italienske delikatesser og meget mere.
“Pizza, vin, ost, trøffel, mel, olie – alle mulige italienske delikatesser, som man kan smage og købe. Mit mål har i mange år været at udbrede kendskabet til god, italiensk mad og råvarer, og sådan er det stadig. Jeg vil vise, at det betaler sig at gå op i kvalitet frem for kvantitet, og jeg udbrede, at man skal holde op med at spise og servere svineri som dårlig olie, tarvelig mozzarella og varer, der ikke er friske. Det bliver nærmest et seminar om gode råvarer og samtidig også en hyldest,” siger Marcello Passalia til Århus Stiftstidende.
Italiensk madkærlighed og pizzakonkurrence
Madmessen har fået navnet Passione & Amore, som er den samme titel som på den seneste af Marcello Passalias bøger om italiensk mad.
“På samme måde som i bogen vil jeg gerne vise danskerne ægte italiensk passion, for vi er et folkefærd med en enorm kærlighed til mad og til de allerbedste råvarer,” forklarer han.
Som deltager i madmessen er der dog også mulighed for at deltage aktivt, for lørdag eftermiddag kommer der en konkurrence i pizzabagning, hvor alle kan være med, og dommeren er en tidligere verdensmester i pizzabagning.
Du kan læse mere om den italienske madmesse her.