Foto: Mammis Gelato

Islagkage til nytårsaften? Mammis Gelato er klar

Mammis Gelato på Rosensgade 34 har et stort udvalg af islagkager til nytårsfesten.

Har du endnu ikke fået desserten til nytårsmenuen i hus, så smut forbi Mammis Gelato og bestil en islagkage til nytårsfesten. Isbutikken har et udvalg på hele 8 islagkager og mulighed for at sammensætte din egen, som dine gæster og dig kan nyde til nytårsaften.

På Mammis Gelatos hjemmeside finder du alle islagkagerne, og du kan for eksempel vælge ”Mammis Favorit” med browniebund eller mazarinbund, Ferrero Rocher-is, saltkaramel-is og toppet med et sprødt lag af chokolade cremino. Islagkagen er derudover pyntet med glitter og Valrhona-chokolade.

Flere størrelser og priser
En anden lækkerbisken er ”Den Trefarvede”, hvor du også kan vælge mellem en brownie- eller mazarinbund, og som består af polynesisk vaniljeis, jordbærsorbet, chokoladeis og en topping af hjemmerørt marengs med vanilje. Islagkagen er også pyntet med glitter og Valrhona-chokoladekugler.

Islagkagerne kommer i flere størrelser og forskellige priser. Er i et stort selskab på mellem 12 og 14 personer kan I med fordel vælge en stor islagkage med browniebund til 429 kroner eller mazarinbund til 519 kroner. Hvis I ikke er helt så mange er en lille islagkage med browniebund til 329 kroner måske et bedre bud.

Er du blevet helt lækkersulten og vil du gerne være sikker på at sætte tænderne i en lækker islagkage nytårsaften, så skal du gerne bestille kagen inden den 15. december. Du kan læse mere om Mammis Gelato her.