Vildt lækkert: Isbutik har lanceret is med Tyrkisk Peber

Vildt lækkert: Isbutik har lanceret is med Tyrkisk Peber

af -
Foto: Olufs Aarhus.

Isbutikken Olufs i Graven har lanceret en ny is med smag af Tyrkisk Peber, og den går som varmt brød.

Er du vild med Tyrkisk Peber, så kommer her en strålende nyhed. Isbutikken Olufs, der ofte eksperimenterer med nye, spændende smage, har nu “spicet” udvalget op, så du nu kan få is lavet med det elskede lakridsbolsje.

Den nye lakridsis kan fås som ispind med isbutikkens Tyrkisk Peber-is, lakridschokolade og chili og som kugle i enten et bæger eller i en bubble waffle, og ifølge ejerne af isbutikken er der godt gang i salget af den nye is:

“Folk er helt oppe at køre over den. Vi kommer til at have isen mere eller mindre fast, da den er rigtig populær”, fortæller medejer Alexander Baden.

En ispind koster 32 kroner, en kugle i et bæger får du for 24 kroner, mens en bubble waffle med en iskugle står i 49 kroner. Du kan prøve den nye is i Graven 16 og læse mere om isbutikken her.

Jesper Konggaard
Content creator. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.