Foto: Is Til Fest

Festen er reddet: Isterningebutik åbner i Aarhus

SPONSORERET: Den københavnske isterningebutik Is Til Fest har udvidet til Aarhus.

Du skal holde fest, men har glemt isterninger. Hvad gør du, når din fryser er ikke kan rumme alle isterningeposerne, og de i øvrigt heller ikke kan nå at blive frosne? Byens nye isterningbutik Is Til Fest har løsningen på dit problem.

Butikken ligger i Åbyhøj og tilbyder isterninger i termotønder med enten 10 eller 25 kilo ad gangen, som kunderne kan vælge at isen leveret til døren eller hente den i butikken. Haster det, kan Is Til Fest levere inden for en time.

“Ideen er, at det skal være nemt og bekvemt for kunderne, så man ikke skal stå nede i Føtex og købe 10 poser med 2,5 kilo isterninger, hver gang man skal holde fest,” siger grundlægger Kevin Christensen fra Is Til Fest.

Startet i København
Is Til Fest har også en butik i København, hvor idéen opstod for fem år siden. Her holdt Kevin Christensen et firmaarrangement, som løb tør for isterninger. Det var stort set umuligt at skaffe isterninger i en fart en lørdag aften, og samtidig var priserne skyhøje.

Mandagen efter blev istilfest.dk lanceret for at imødekomme efterspørgslen på isterninger til en rimelig pris.

Aarhus-butikken ligger på Gellerupvej i Åbyhøj og har åbent for levering mandag-torsdag i tidsrummet 10-16 og fredag-lørdag 10-18. Åbningstiderne for afhentning kan ses her. Ifølge grundlæggeren glæder Is Til Fest sig til at køle aarhusianerne ned i den kommende tid.

Læs mere om Is Til Fest her

SPONSORERET INDHOLD