Foto: Restaurant Indo

Ny asiatisk restaurant byder på bao og ramen

Den spritnye Restaurant Indo på Vestergade har hotte retter på menukortet.

Den asiatiske Restaurant Indo er netop åbnet i Sota Sushis gamle lokaler på Vestergade og byder blandt andet på en af de hippeste japanske spiser lige nu: Ramen.

“Ramen er en populær japansk nudelsuppe, som i sin grundessens består af en stærk smagende fond lavet på kød med hvedenudler og topping. Nudlerne er anderledes end Udon- og Sobatyper. Ramen har lidt mere bid i sig,” skriver restauranten på Facebook.

Spis med stil
Ud over den populære ramen-suppe byder menukortet på et andet hot item inden for det asiatiske køkken, nemlig den lille indonesiske bao. Det består af en lille dampet bolle med svinekød, friske urter, hoisinsauce og indo-sriracha sauce.

Alle retter serveres i stilede omgivelser, der med en blanding af træ, glas og intense farver henter inspiration fra både Asien og Norden. Ramen-suppen koster 125 kroner, mens to styk bao koster 65 kroner. Udover de to asiatiske retter byder restauranten blandt andet på rodfrugtfritter, oksekødssalat, kyllingenuggets og karamelliseret svinebryst. Se hele menukortet her.