Foto: Restaurant Indo

Spritny asiater scorer fire stjerner

Nyåbnet østasiatisk restaurant på Vestergade scorer fire stjerner i ny anmeldelse.

Den spritnye Restaurant Indo på Vestergade i Aarhus satser stort på den japanske suppe ramen og den asiatiske specialitet bao, og det falder i god jord hos Jyllands-Posten.

Avisens anmelder Tage Clausen har netop været forbi stedet og uddeler fire flotte stjerner til Indo i sin anmeldelse, hvor han giver byens nye asiater dette skudsmål med på vejen:

“Trods det beskedne kort og trods betjeningens beherskede kendskab til ølkortet lander vi alligevel på en samlet bedømmelse på fire stjerner. Det hænger blandt andet sammen med den meget imødekommende og venlige stemning. Og selvfølgelig også det japansk inspirerede lokale med minimalistisk møblement og udsmykning,” skriver Tage Clausen.

Rispandekager og wrap
Anmelderen og hans ledsager fik blandt andet en okse- og agurkewrap til 45 kroner, en dampet rispandekage med svinekød og rejer til 45 kroner og økologiske kyllingenuggets til 25 kroner. Ramen-suppen til 125 kroner og et karamelliseret svinebryst til 135 kroner blev også smagt under besøget.

Størstedelen af retterne får ros fra anmelderen, der ikke mindst var begejstret for rispandekagerne, okse- og agurke-wrappen og svinebrystet, ligesom betjeningen får positive ord med på vejen. Den eneste større kritik går på et mangelfuldt kendskab til ølkortets mange muligheder hos tjenerne.

Læs hele anmeldelsen her.