Foto: Restaurant Indo

Aarhusiansk restaurant afholder spisekonkurrence

Spis asiatisk ramen og bao på tid, når den nye Restaurant Indo inviterer til spisedyst.

Kunne du tænke dig at vinde gavekort på 3.000 kroner til den asiatiske Restaurant Indo på Vestergade? Så skal du tilmelde sig den spisedyst, som restauranten afholder den 22. januar kl. 13-16. Alt du skal gøre, er at spise en skål af den japanske suppe ramen og den asiatiske specialitet bao hurtigst.

“Så er tiden inde til at finde den hurtigst spisende aarhusianer. Indo byder på bao- og ramenspisning på tid. Også kendt som competitive eating,” skriver restauranten i en pressemeddelelse.

Populært i Japan
“Competitive eating” er populært i blandt andet Japan, hvor rekordholderen Takeru Kobayashi angiveligt kan fortære en pizza på mindre end 1 minut.

I Indos konkurrence er reglerne enkle: Det gælder om at færdiggøre sin skål ramen og sin bao hurtigst. Kontrollanter tjekker, at ingen snyder, og førstepræmien er et gavekort på 3000 kroner til Indo. Anden- og tredjepræmien lyder på gavekort til henholdsvis 1500 og 500 kroner.

Det koster 75 kroner at deltage, og man tilmelder sig ved at henvende sig i restauranten på Vestergade 47. Sidste frist for tilmelding er søndag den 15. januar. Læs mere om eventen her.