Foto: Bichel Vin

Imponér til nytår: Lad Bichels eksperter hjælpe med det helt rigtige vinmatch

SPONSORERET INDHOLD Har du allerede fundet menuen til nytår, og mangler du assistance til vinen?

Hos Bichel Vine, der har base i Hjortshøj nord for Aarhus, er de specialister i at koble mad og vin. De hjælper gerne med at finde de vine, der passer til netop din nytårs- eller festmenu.

Kigger du forbi en af deres butikker i enten Hjortshøj, Malling eller på Frederiksberg, kan du endda prøvesmage vinen, inden du køber. Bor du ikke i nærheden af en af butikkerne, er du velkommen til at sende menuen på mail, og så sætter de vine til menuen ud fra dine ønsker om budget. Skriv til post@bichel.dk eller besøg en af butikkerne, der findes i både Aarhus og København.

Se de udvidede åbningstider for hele december

Smag champagnen inden du køber
Fredag den 29. december og lørdag den 30. december fra kl. 11-18 er der en unik mulighed for at tanke op til nytåret.

Bichel oplever, at mange i forbindelse med årets afslutning synes, det kan være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige champagne at spendere sine penge på. Derfor kan du disse to dage smage dig frem til den helt rigtige nytårschampagne, og Bichel garanterer mindst 10 forskellige flasker bobler at vælge imellem.

Se arrangementer i Bichels butikker

Bliv en bedre vinkender
Hvis du ønsker at styrke din egen viden om vin og selv blive bedre til at koble mad og vin, afholder Bichel smagninger og kurser året rundt.

Medarbejderne uddanner sig løbende indenfor vinfaget, især på den internationalt anerkendte diploma-uddannelse fra London – The Wine & Spirit Education Trust (WSET). Faktisk stiller de som den eneste vinhandler i Danmark et krav om, at deres medarbejdere uddanner sig på WSET-kurset.

Flere af medarbejderne har også undervist på WSETS’s professionelle vinuddannelser i Danmark og desuden skrevet mange artikler om vin. Dette skaber samlet set et solidt grundlag for at tilbyde kurser på et højt niveau i Danmark.

Se aktuelt udbudte vinkurser hos Bichel

Find inspiration på bichel.dk
Om du leder efter vin til jul, nytår eller noget helt tredje, er der altid hjælp at hente på webshoppen.
Se hele vores sortiment af vine her.

Find Bichel Vine her:

Aarhus
Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501
DK-8530 Hjortshøj
Telefon: 86 22 94 00
E-mail: mailto:post@bichel.dk

Malling
Stationspladsen 3
DK-8340 Malling
Telefon: 86 22 94 00
E-mail: post@bichel.dk

København
Virginiavej 2
DK-2000 Frederiksberg
Telefon: 38 86 38 86
E-mail: cph@bichel.dk