Foto: Imerco.

5 sikre julegavehits til mellem 300 og 600 kroner

SPONSORERET INDHOLD: Er du løbet tør for julegaveidéer? Vi giver dig her fem gode bud på gaveidéer fra Imerco – også til køkkenet. 

Er du blevet rundtosset af at finde rundt i alle de tilbud og julegaveidéer, der florerer hos byens butikker?

Bare rolig. Det kan faktisk være ret nemt. Nogle gange er du nemlig så heldig, at mange af julegaverne kan klares i bare én butik.

Vi har fundet fem julegaveidéer til dig fra Imerco, der kun koster mellem 300 og 600 kroner, men helt sikkert vil være et hit juleaften – og efterfølgende.

Erik Bagger Encore bestiksæt
Måske sidder der én rundt om juletræet, som snart skal flytte hjemmefra – eller bare én, hvis køkkenskuffe er gabende tom? Så er godt bestik et must have. Du kan for eksempel glæde ham eller hende med et bestiksæt med 16 dele fra Erik Baggers Encore-serie til bare 499,95 kroner – det er 50 procent billigere end normalt. Bestikket er sort og har afrundede og bløde former.

Køb et Erik Bagger Encore bestiksæt her

Bitz Fad i stentøj
Intet pynter på bordopdækningen som et smukt fad, og hos Imerco kan du glæde en gavemodtager med et stenfad, der er skabt i samarbejde med Christian Bitz – ja, ham fra blandt andet tv-programmet Madmagasinet – i enten sort eller grønt. Det er 40 centimeter i diameter og er fremstillet med en glasur, der giver et flot farvespil. Fadet tåler at blive vasket i opvaskemaskinen og koster 499,95 kroner.

Køb Bitz Fad i stentøj her

Stelton Emma Termokande
Er det en kaffeelsker, du mangler en gave til? Så vil en termokande fra Steltons Emma-serie helt sikkert falde i god jord. Termokanden er en del af designfamilien Danish Design 2.0, der lægger vægt på stærke og rene linjer samt innovation og funktionalitet. Lige nu kan du få kanden med 25 procent rabat, så den kun koster 599,95 kroner.

Køb en Stelton Emma Termokande her

Kay Bojesen Abe Mini
Du kender den helt sikkert: Den lille teaktræ-abe, som er designet af den danske sølvsmed Kay Bojesen. Træaben blev oprindeligt designet i 1951, men har i de seneste år fået nyt liv og spreder igen hygge i de danske stuer. Skal du have en indpakket miniabe til at ligge under juletræet, koster det 499,95 kroner.

Køb Kay Bojesen Abe Mini her

Lyngby Vase
Måske er din julegavemodtager til de elegante vaser fra Lyngby? Hos Imerco kan du vælge mellem flere forskellige farver, former og størrelser – og er du i tvivl, går du aldrig galt i byen med en helt enkel vase i hvid. For 499,95 kroner kan du købe en 20 centimeter høj vase, og for 199,95 kroner kan du få en på ni centimeter.

Køb en Lyngby Vase her