"Fru Larsen"

Ikonisk restaurant får nye forpagtere

Efter knap 10 år med Birgitte og Tommy Friis ved roret får restauranten nye forpagter. Den 1. oktober overtager et stjernespækket hold restauranten.

Der sker ting og sager på den anmelderoste restaurant ”Fru Larsen” i Langå, der fra 1. oktober får nye forpagtere. Det er Christian Neve, som bliver restaurantchef, og han skal drive stedet sammen med sin kone, sommelier og tjener, Karina Grand Kannegaard, og køkkenchefen bliver Dennis Birch.

Læs også: Pil-selv rejer og G&T ad libitum på toppen af Aarhus

”Vi glæder os helt vildt alle tre til at give vores gæster en unik helhedsoplevelse. For mig er det særligt vigtigt, at den høje faglighed går hånd i hånd med en afslappet stil, så vores gæster føler sig hjemme,” lyder det fra Christian Neve.

Og det er tre imponerende CV’er – alle med Michelin erfaring – der nu skal have deres daglige gang i Laurbjerg. Dennis Birch har tidligere været souschef på Michelin restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, Christian Neve er medstifter og nu tidligere medejer af Michelin restauranten Domestic i Aarhus og Karina Grand Kannegard har senest stået i spidsen for den bæredygtige Restaurant Moment i Rønde.

Det er de nye forpagteres ambition at bevare stedets sjæl, men med deres eget præg.

”Fru Larsen”, som ligger lige i smørhullet mellem Aarhus, Silkeborg og Randers, har foruden restauranten også selskabslokaler, moderne mødefaciliteter samt 16 hyggelige hotelværelser. Lige nu arbejdes der på små forandringer i restauranten og på værelserne, så det hele står knivskarpt til åbningen fredag den 1. oktober.

Den famøse hawaii pizza…

Gastronomi

Se alle