Pixabay

Farvel og tak: Ikonisk pølsevogn er fjernet fra Banegårdspladsen

Den gamle Børnenes Kontor på Banegårdspladsen er fjernet, men fra fredag den 21. september kan du købe mad i den nye pølsevogn. 

Du kan ikke længere svinge forbi den gamle Børnenes Kontor på Banegårdspladsen, når du hopper af toget. Men frygt ikke – fra i morgen onsdag den 12. september står en ny og frisk pølsevogn på den gamle plads. Den officielle åbningsdag for den nye pølsevogn bliver fredag den 21. september, hvor du kan få smagsprøver, og pølsevognen får besøg af Børnenes Kontors gamle, rullende cykel-pølsevogn. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

”Tidligere vendte vi bagsiden til folk, der kommer fra banegården, så man ikke kunne se, om det var et skur eller en pølsevogn. Nu bliver åbningen ud mod Park Allé, mens vi kan åbne siderne på vognen, så der også er servering her,” fortæller Kim Pedersen, som er pølsemand, til Aarhus Stiftstidende.

Den nye pølsevogn er arkitekttegnet af Benny Ernlund Jørgensen, og den er lavet af aluminium. Fremover kommer der til at være borde og stole foran pølsevognen, hvor du kan nyde din mad.

Børnenes Kontor yder familiestøtte til familier i hele Danmark, og du kan læse mere om Børnenes Kontor her.