Foto: PR

Her er Iben Hjejles yndlingsrestauranter i Aarhus

RESTAURANT Filmstjernen Iben Hjejle afslører, hvor hun helst spiser ude i Aarhus.

Den 45-årige skuespillerinde Iben Hjejle har de seneste fem år arbejdet i Aarhus i forbindelse med optagelserne af tv-dramaserien ”Dicte” og er i disse uger i gang med optagelserne til den afsluttende sæson. I et interview med JP Aarhus afslører filmstjernen nu, at hendes yndlingsrestauranter i Aarhus er Klassisk 65, Klassisk Fisk, Lecoq, Langhoff & Juul og Café Englen.

”Jeg har så mange gode spots i Aarhus, som jeg altid vil komme tilbage til. Man får den bedste massage her i byen, der er et godt yoga-sted, og så får man en af verdens bedste kopper kaffer her. Der er en fantastisk service i byen i modsætning til København, hvor det nogle steder er så dårligt, at man er ved at besvime,” siger Iben Hjejle til avisen.

Bedste kaffe ever i Klostergade
I rollen som kriminalreporteren Dicte Svendsen i tv-serien blev en af optagelserne foretaget ved kaffebaren Great Coffee i Klostergade, og det blev en mindeværdig oplevelse for skuespilleren.

”I en pause gik jeg ind og sagde, at jeg gerne ville bede om en cortado. Jeg kunne godt mærke, der var en form for tempelstemning og et noget andet tempo, og jeg kom jo bare ind og råbte. Da jeg gik ud i gården igen, lover jeg, at jeg fik tårer i øjnene, da jeg smagte den. Det var helt vildt. Så jeg måtte langsomt list ind til Søren Stiller igen og sige, at det er den bedste kop kaffe, jeg nogensinde har fået,” siger Iben Hjejle til JP Aarhus.