Foto: Mig & Ølsnedkeren

Hvem har byens bedste guitarsolo? Kom til guitarbattle på ølbar

Lørdag den 20. november kan du komme til guitarbattle på ølbar i Mejlgade. Her vil også være happy hour til publikum, som kan se frem til en konkurrence udover det sædvanlige.

Laver du en megafed guitarsolo? Eller elsker du bare at høre nogle fede riffs? Måske samtidig med at du får en lækker specialøl? Så har Mig & Ølsnedkeren et event, der er lige noget for dig.

Læs også: Bliv klar til julefrokosten – fire steder, der redder julebordet

Her afholder man en konkurrence om, hvem der laver byens bedste guitarsolo. Der skal kæmpes i et knock-out system, hvor en jury giver karakterer, og til sidst mødes de to sidste i en finale. Det er gratis at deltage, og man kan vinde hæder, ære og et gavekort på 250 kroner til baren. De, der vil være med, skal kun medbringe en guitar og eventuelt de effektpedaler, de har lyst til at bruge. Det er den 20. november fra klokken til 12.00 til klokken 14.00. Her vil der også være ’Happy Hour’, så det er muligt for publikum at komme i god stemning for få penge.

Man melder sig til ved at kontakte Mig & Ølsnedkeren på Facebook, Instagram eller ved at sende en mail til migogolsnedkeren@gmail.com

Du kan læse mere om begivenheden her
Pizza

Se alle