Engelsk magasin: Her er de mest hipster-agtige spisesteder i Aarhus

Engelsk magasin: Her er de mest hipster-agtige spisesteder i Aarhus

af -
Foto: Hærværk.

Webmagasinet Culture Trip har fundet de mest hipster-agtige spisesteder i Aarhus.

Culture Trip har været en tur forbi Aarhus for at kigge lidt på fuldskæg, man bun og tatoveringer. I den forbindelse har de udvalgt 8 forskellige hipster-steder i Aarhus. Her er guidens hippe spisesteder:

Først på listen finder vi veganer-paradiset Mikuna på Frederiks Allé. Culture Trip skriver blandt andet, at beliggenheden og de lækre veganske og økologiske delikatesser gør Mikuna til en lille gastronomisk perle midt i Aarhus. Ejerne mødte hinanden på The Animal Rehabilitation Center i Ecuador, og de besluttede sig for at slå sig sammen og tilføje noget nyt til madscenen i Aarhus.

Ifølge magasinet er trendy og kvalitetsbevidste Restaurant Hærværk på Frederiks Allé også et sted for hipsters. Magasinet understreger især restaurantens øje for, hvad der er i sæson i forhold til råvarer. De skriver: “Menuen er aldrig den samme hos Hærværk, da ingredienserne varierer i forhold til sæsonen og sammensættes på flere forskellige måder og efter forskellige opskrifter.”

Hipster-mad er hyggemad, og hyggemad er smørbrød. Ifølge magasinet er et besøg hos Langhoff og Juul i Guldsmedgade en hyggelig og hip oplevelse, hvor det skandinaviske køkken byder på endeløse kombinationer af brød og pålæg. 

Efter maden er det tid til en kop hipsterkaffe. Her har Culture Trip været forbi Great Coffee i Klostergade ved Latinerkvarteret, som de erklærer er det mest hipster-agtige distrikt i Aarhus. Kaffen er brygget efter flere forskellige metoder og teknikker inden den serveres for gæsterne.

Culture Trip er også forbi Øst for Paradis, Godsbanen, LYNfabrikken og Soul Shine. Du kan læse hele artiklen her.

Eline Eggers
Skribent. Kommer fra kongernes by, Jelling, og er fan af en god stærk øl med en sildemad til. Elsker gode billeder af mad og kan bruge lang tid på at instagramme sig sulten. Har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat i analytisk journalistik.