Foto: Pixabay Images

Hiphop og burgers på Godsbanen

FESTIVAL Så er Godsbanen klar med et nyt mashup af lækre burgers og svedig hiphop.

Fredag den 2. september forvandles Godsbanen til en stor gadefest, når Hiphop & Burgers og YARD SHOP stiller med to musikscener og en række madboder.

“Vi vil gerne skabe en stor fest, hvor man lige kan nå at fange solens sidste stråler inden efteråret. Det har været en stor succes de sidste to år, og denne gang får vi hjælp fra Ebeltofts Det Grænseløse Køkken til at servere lækre burgers fra deres nye satellitkøkken. Vi har også en række gode øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri på fad,” skriver arrangøren på Facebook.

Helt nye numre
På musiksiden vil de populære burgers få følgeskab af aarhusianske kunstnere, der spiller på to forskellige scener. Hør fx Liud, Eye N’ Eye og DJ’en HansSOLO, der planlægger at bruge scenen som releasefest for sit spritnye debutalbum.

Det er tredje år i træk, at der afholdes Hiphop & Burgers. I år foregår det på Godsbanens Institut for X fredag den 2. september fra kl. 16. Det koster 30 kroner at komme ind, og der er gratis øl til de 100 første gæster mellem kl. 16-17. Læs mere her.