Foto: SchweizerBageriet

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste hindbærsnitte

Klassisk Aarhus-bageri løber med sejren om byens bedste hindbærsnitte.

Den lille mørdejskage med hindbær er populær, og den bedste af slagsen får man hos SchweizerBageriet på M.P. Bruuns Gade.

Sådan lyder resultatet af Smag Aarhus’ store kageafstemning, hvor 550 aarhusianere har givet deres mening til kende om Aarhus’ bedste kager i en onlineundersøgelse via systemet Survey Monkey. Hos bageriet er direktør Anders Hermansen stolt over resultatet.

“SchweizerBageriet i M.P. Bruuns Gade har leveret brød og kager til aarhusianerne i mere end 100 år, og vores hindbærsnitter er en del af vores lange tradition for godt håndværk og godt bagværk. Ud over brugen af gode råvarer ligger en stor del af kvaliteten i, at vores brød og kager bliver bagt på stedet, og at vi bager friske hindbærsnitter hver dag,” siger Anders Hermansen.

Sprøde linsebunde
Bageriets hindbærsnitter er lavet på klassisk vis med to sprøde linsebunde med en hjemmelavet hindbærmarmelade imellem. Ovenpå er lagt en ren hvid glasur uden yderligere afpyntning. Som direktøren udtrykker det:

“Det er det rene udtryk og den rene smag, vi er ude efter.”

Hele 17,6 procent af stemmerne gik til det klassiske bageri på M.P. Bruuns Gade, mens andenpladsen er delt mellem Langenæs Bageriet og den lille café MoccaCity i Gl. Munkegade. Med i afstemningen var en række af byens bagerier og kaffebarer med hver deres version af hindbærsnitten.