Foto: Valdemarsro

Her er bloggernes yndlings-takeaways

Seks af Aarhus’ madbloggere fortæller om deres yndlingstakeaway-sted i byen.

Pizza med salsiccapølse fra Delizioso
Ann-Christine Hellerup Brandt, Valdemarsro
“Når vi henter takeaway, står valget ofte mellem sushi eller pizza, og skal det være pizza, så er Delizioso Åbyhøj stedet med byens bedste ægte italienske pizzaer. Nummer 92 med salsicciapølse er altid blandt de tre pizzaer, vi køber.”

Byens bedste pizzaer fra Il Mercatino
Laura Overgaard, Twinfood
“Det må være den italienske Il Mercatino i Mejlgade. Når Christine og jeg bestiller takeaway, er det ofte pizza, og vi synes simpelthen, at det er her i Mejlgade, at Aarhus’ bedste pizzaer laves. Udvalget af fyld er stort og spændende, og går man ikke lige efter pizza, kan man hos Il Mercantino desuden købe lækre, velsmagende sandwiches og de fineste italienske specialiteter.”

Wok2Go fra Orientalsk Køkken
Sidsel Hilding-Hamann, Sidsel&Lasse
“Lasse og jeg er begyndt at frekventere et bestemt sted meget ofte, nemlig Orientalsk Køkken få skridt fra vores hjem. Her kan man få virkelig god og krydret orientalsk mad med masser af friske, sprøde grøntsager og thaibasilikum. Vi bestiller altid en Wok2Go til deling med enten reje- eller oksekødssalat til forret og andesteg med rød karry eller oksekød i panangkarry til hovedret. Til 100 kroner for to retter er det virkelig et godt og billigt måltid.”

Nemt og lækkert fra OliNico
Josephine Malene Kofod, A Tasty Love Story
“Bistroen OliNico i Mejlgade. Uden tvivl! Jeg går tit derned for at få frokost, eller hvis aftensmaden skal være nem takeaway. OliNico vinder hver gang, fordi maden bare er lækker, og har det der twist af nordiske elementer. Som studerende er det også til at betale i forhold til de portioner, man får dernede. Og det er jeg vist ikke den eneste, der har fundet ud af, der er nemlig tit lang kø.”

Autentisk mexicansk fra Vaca
Mads Jordansen, Winelab.dk
“Jeg er glad for Vaca i Mejlgade. Lækker og ret autentisk mexicansk mad med masser af sprøde grøntsager og tilmed billige priser.”

Ægte italiensk pizza fra Casa Mia
Marianne Jakobsen, Delicate Photoart
“Min yndlingstakeaway i Aarhus er pizzastedet Casa Mia på Trøjborg, som er indbegrebet af ægte italiensk pizza. Her finder du byens bedste pizzaer med tynde bunde og en perfekt mængde fyld. Min yndlingspizza er den med parmaskinke, rucola og parmesanost.”