Foto: Havnens Fiskehus

Havnens Fiskehus åbner i midtbyen

FISK Den populære fiskehandler Havnens Fiskehus åbner en city-afdeling i Aarhus Central Food Market.

Nu bliver det endnu nemmere at sætte lækker, frisk fisk på spisebordet. Den 1. oktober åbner den kendte fiskehandler Havnens Fiskehus nemlig endnu en butik i midtbyens nye madmarked Aarhus Central Foodmarket på Strøget.

“Jeg glæder mig til at vise aarhusianerne nye og spændende måder at servere fisk på. Vi vil altid mønstre et bredt udvalg af sæsonens fisk og skaldyr og komponere disse med årstidens friske krydderurter og grønt,” siger kokken Jonas Tønsager, der bliver ansvarlig for den nye butik.

Byder også på deli
Lige som søsterbutikken på Fiskerivej ved havnen kommer Havnens Fiskehus City til at byde på et stort udvalg af frisk fisk, skaldyr og kaviar. Som noget nyt vil kunderne også kunne sætte tænderne i små deli-retter med fiskespecialiteter.

Og så lover Jonas Tønsager, der har en fortid på en række anerkendte restauranter som Norsminde Kro og Det Gamle Mejeri, at hans store passion for østers også vil sætte sit præg på den nye madbod. Havnens Fiskehus City åbner lørdag den 1. oktober i Aarhus Central Foodmarket.