Foto: PIxabay.

Ny bager har slået dørene op i Brabrand

Fra mandag den 8. januar kan du besøge det nye bageri Hartmeier på Hovedgaden i Brabrand.

Bor du i Brabrand, har du måske savnet morgenbrødet fra din lokale bager i den sidste uges tid.

Guldbageren på Hovedgaden 72 har nemlig været lukket og slukket, men er fra mandag den 8. januar blevet forvandlet til en helt ny bagerforretning under navnet Hartmeier.

Det er parret bag Guldbager-butikken, der nu har valgt at gå egne veje og starte eget bageri, hvor der bliver lagt vægt på at lave så meget som mulig fra bunden. Det skriver lokalmediet VoresBrabrand.dk.

Smørrebrød, frokostretter og siddepladser i butikken
Udover surdejsbrød og andre bagværkslækkerier vil Hartmeier også kunne tilbyde smørrebrød og frokostretter. Det fortæller indehaver Charlotte Hartmeier til VoresBrabrand.dk:

”Vi udvider vores køkkenafdeling, så vi kan lave mere smørrebrød og lækre frokostretter som pastasalater, sandwich, varme panini og vores tapastallerkener om fredagen. Vi vil gerne gøre endnu mere for dem, der kommer forbi og henter deres frokost eller som sætter sig og spiser i butikken.”

Derudover kan du ifølge VoresBrabrand.dk glæde dig selv at blive en skarpere bager, når Hartmeier efter planen vil invitere til workshops i for eksempel surdej, langtidshævet brød kransekage.

Vil du byde Brabrands nye bager velkommen, har den fra mandag den 8. januar åbent fra klokken 5.30 til 17.30 i hverdagene og fra klokken 7 til 15 i weekenden. Derudover inviterer butikken til reception fredag den 12. januar fra klokken 13 til 17.