Foto: Pixabay Images

Haralds Kaffebar åbner på Langenæs

KAFFEBAR Den nystartede Haralds Kaffebar åbner på mandag op med italiensk kaffe i bydelen Langenæs.

Af Karoline Drejer-Madsen

Kaffebarer er der nok af i det aarhusianske, men der er ikke så mange uden for bymidten. Det vil den nye Haralds Kaffebar på Langenæs råde bod på, når den slår dørene op mandag den 1. februar kl. 7 på Skanderborgvej 12 med italiensk kaffe til aarhusianerne.

”Folk på farten skal have en mulighed for at få god kaffe i en travl hverdag. Vi henvender os både til moderen på barsel, den studerende der skal med bussen og forretningsmanden, der skal holde et morgenmøde med en kollega,” siger Christian Borre Leth, som sammen med John Brodie ejer Haralds Kaffebar.

Læs også: 5 kaffebarer med killerskills

En god start på dagen
Målet for de to ejere af Haralds Kaffebar er at give kunderne god start på dagen med god og billig kaffe, der kan fås fra 25 kroner for en lille latte og 30 kroner for en stor. De sælger også croissanter, cookies og boller og er ved at udvikle deres egen mysli, der kan indtages på en af barens seks siddepladser eller tages med videre ud i byen.

”Det skal ikke være besværligt at få en kop kaffe. Der er rig mulighed for gratis parkering tæt på, så dem med en arbejdsdag bag rattet også kan få deres daglige skud koffein. Derudover kan kunderne bruge appen Happs til hurtigt og nemt at hente sin kaffe uden ventetid,” siger Christian Borre Leth.

Læs også: Ny kaffebar med eget hjemmebag

De to ejere har tidligere arbejdet inden for restaurationsbranchen og som kørende kaffesælgere. Kaffen på Haralds Kaffebar er ristet i Italien og udviklet af virksomheden Bøgh & Larsen KaffeCompagni i Aarhus. Kaffen har en mørkere ristning, end man kender det fra de fleste andre kaffebarer i Aarhus.

SPECS
Haralds Kaffebar
Skanderborgvej 12
8000 Aarhus C
Åbner 1. februar kl. 7

Læs også: Amerikansk kaffekæde åbner på Store Torv