Foto: Unsplash

Har du en sød tand? Snart kan du pynte din egen Aarhus-kage

Den 27. august kan du pynte kager med toppings, der repræsenterer aarhusianske steder.

Er du vild med kager – og ikke mindst vild med at dekorere dem?

Så sæt kryds i kalenderen torsdag den 27. august fra klokken 15.30 til 18.00. Her inviterer designstudiet Smask Studio til “Indtag din by” i Domen på Inge Lehmanns Gade, Aarhus Ø, hvor du kan pynte en udleveret kage med toppings, som er samlet fra steder i Aarhus.

“Vi har udvalgt steder, der er typisk aarhusianske, og så samlet toppings derfra. Det er både toppings, vi selv har samlet i byrummets natur, eller toppings, der repræsenterer et udvalgt sted. Eksempelvis har vi valgt regnbuekrymmel til at repræsentere den velkendte regnbue på toppen af ARoS. Vores event sætter fokus på, hvor du føler størst tilknytning til Aarhus. Det er derfor, at alle deltagere selv skal sammensætte deres Aarhus-kage,” siger designer fra Smask Studio Minni Wendy i en pressemeddelelse.

Læs også: Mikrobryggeri åbner ny bar i Aarhus til september

Det er gratis at deltage, og det er ikke nødvendigt med tilmelding på forhånd. Arrangørerne oplyser, at alle restriktioner fra myndighederne angående covid-19 vil blive overholdt.

Begivenheden “Indtag din by” er en del af Smag på Aarhus-stafetten: En række arrangementer, der har til formål at vise nye steder i Aarhus og lade aarhusianerne inspirere af hinandens viden, erfaringer og idéer.