Foto: Hantwerk.

Vinbar udvider med stort udendørsområde

Populær vinbar og bryggeri ved havnen har fået nyt udendørsområde.

Det kombinerede vinbar, bryggeri og restaurant Hantwerk på Aarhus Havn er kommet godt fra start siden åbningen i februar. Gæsterne har taget godt mod stedet, og nu har ejerne udvidet med et nyt udeområde med plads til 90 mennesker.

“Jeg glæder mig virkelig meget til en lun sommerdag, hvor folk kommer gående på promenaden, og der dufter af fisk og øl, og der er liv. Når der bliver lunt nok, kan vi åbne de store porte og på den måde åbne restauranten op til havneområdet her,” siger medejer René Vinding til Aarhus Stiftstidende.

Eget spabad
Det nye udeområde ligger mellem Hantwerk og surferklubben Surf Agency og får på sigt plads til 150 mennesker. Som en del af oplevelsen har området en udendørs sauna og spabad.

“I slutningen af maj rykker Canblau også ind med en åben, udendørs grill, som sommeren igennem vil grille hummere på pladsen. Det skal nok blive rigtigt godt, når vi er færdige med pladsen, og vi har fået grønne planter ind, som kan balancere industridelen af Hantwerk,” siger René Vinding til avisen.

René Vinding står også bag vinbaren Vindanmark på havnen, og med i ejerkredsen er desuden Michael Alhof og Lene Richter fra Aarhus-bryggeriet Humleland. Maden på Hantwerk laves af tapasrestauranten Canblau på Klostertorvet.