Foto: Hantwerk.

Tre dages havnefest: Team Rynkeby-øl, grill og sangria

Fredag den 21. juni sendes Team Rynkeby Østjylland afsted mod Paris på cykel fra Hantwerk, hvor der hele weekenden er fest, god mad og drikke og livemusik på programmet.

Vil du støtte op om en god sags tjeneste i hyggelige omgivelser, så smut ned på havnen til Hantwerk på Fiskerivej 2D fredag den 21. juni. Her ankommer cykelholdet Team Rynkeby Østjylland, der samler ind til børn med kritisk sygdom, til havnen klokken 16, hvor der er gratis kaffe og kage. Det skriver Hantwerk på Facebook.

Samtidig har Hantwerk åbent i udebaren, hvor der sælges øl – og en særlig Team Rynkeby øl i dagens anledning – samt lækker mad fra grillen. Øl og grillmad nydes til tonerne af den aarhusianske musiker Kris Herman.

Sangria og grillet svinenakke
Team Rynkeby Østjylland kører afsted mod Paris fredag, men resten af weekenden står også på fest og hygge. Lørdag klokken 14-17 er der mere livemusik og øl samt en hjemmelavet sangria, der er lavet på god rødvin, dansk rom, hjemmelavet hyldeblomstsaft og toppet med en sommerlig cava til 250 pr. kande.

Søndag fyrer Hantwerks restaurant, Goulu, op i grillen klokken 12-17 med grillpølser, som er restaurantens egne ølpølser, med garniture og brød, eller du kan købe en omgang grillet svinenakke med bagt kartoffel og coleslaw til 138 kroner.

Lyder det som en weekend for dig? Så kan du læse mere om arrangementet her.