Foto: Hantwerk.

Pølser og gratis øl: Spisested og bryggeri i Aarhus inviterer til oktoberfest

Fredag den 4. oktober og lørdag den 5. oktober kan du tage til oktoberfest i Aarhus – og lørdag byder blandt andet på gratis øl.

Øl, pølser og slagermusik: Fredag den 4. oktober og lørdag den 5. oktober kan du tage til oktoberfest på spisestedet og bryggeriet Hantwerk på Fiskerivej 2.

Sørger du for at dukke op lørdag aften mellem klokken 18.00 og 19.00, kan du være så heldig at score dig en gratis øl – de første 100 gæster i det tidsrum får nemlig en øl uden beregning.

Skulle du ikke få en gratis øl, så fortvivl ej – så kan du blot købe din øl selv. Begge dage kan du blandt andet købe Hantwerks egen oktoberfest-øl: Hr. Oktober samt Fru Oktober. Den første er en tyskinspireret lysmaltet Festbier, den anden er brygget med udgangspunkt i en wienerøl med en smag af karamel.

Pølser, sprængt spoleben og sauerkraut
Til øllet kan du nyde en oktoberfestplatte til 258 kroner per snude, som består af pølser lavet med øl, sprængt spoleben, kogt flæsk, hjemmelavet sauerkraut, pommes rösti, stegte rodfrugter, hjemmelavet sennep og karryketchup samt æblekompot med brun farin, makroncrumble, vaniljeis og brændte mandler.

Der er også mulighed for at købe Hantwerks klassiske menu, hvis du ønsker det.

Lørdag har Hantwerk i samarbejde med Surf Agency tændt op i et vildmarksbad, som alle, der køber en kande øl, gratis kan benytte. Begge dage vil der desuden være dj fra klokken 19.30.