Foto: Happy Event

Halv pris: Ny restaurant åbner i Aarhus

På tirsdag den 15. juni åbner en helt ny restaurant med steaks og seafood på Mindebrogade, og de første to uger får du 50 % rabat på alt på udvalgte dage!

Den 15. juni slår The Open Kitchen endelig dørene op til de netop istandsatte lokaler på Mindebrogade 5, som tidligere har huset baren Highlander Bar.

Åbningen kommer efter mange måneders totalrenovering af lokalerne, som nu endelig står klar med en flot og rustik restaurant med et specielt og komplet åbent køkken, så man kan se sin mad blive tilberedt.

”Vi elsker god mad og specielt steaks og seafood. The Open Kitchen er vores bud på en restaurant der kan begge dele, og som er noget vi føler der har manglet i Aarhus”, udtaler direktør Emil Knudsen, som sammen med sine kompagnoner også har en halv snes andre restaurationer i Aarhus.

Det åbne køkken

Når der spørges ind til navnet på restauranten forklarer Emil Knudsen:

”Køkkenet er restaurantens hjerte og kokkene er stjernerne, så vi har længe snakket om, at det er ærgerligt at køkkenet altid er gemt væk. The Open Kitchen er derfor indrettet med et helt åbent køkken, så man kan se sin mad blive tilberedt i flammer og organiseret travlhed”.

Restauranten lægger ud med et helt specielt tilbud for at få stedet vist frem. Fra og med åbningsaftenen og juni ud, vil der nemlig være 50 % på regningen mandag til onsdag.

Du finder The Open Kitchen på Mindebrogade 5 lige ved Europaplads og Åen.