Private dining-konceptet Restaurant Hjemme besøger Restaurant Hærværk den 3. juni.
Var det noget med en omgang kaviar, kammuslinger og pighvar? Så skal du lægge vejen forbi Restaurant Hærværk lørdag den 3. juni. Da indtager det københavnske private dining-koncept Restaurant Hjemme nemlig lokalerne på Frederiks Allé med en gæste pop-up.
Menuen vil være skabt med særligt fokus på Japan og bestå af et udvalg af snacks samt syv serveringer. Prisen per person er 1.200 kroner.
Vil du også have den våde menu, som består af både vin, den japanske drik Sake, vand samt kaffe eller te, koster det yderligere 1.200 kroner.
Hærværk vil spise hos Hjemme
Det er et internt bryllup hos Restaurant Hærværk, der er årsag til Restaurant Hjemmes gæste pop-up den 3. juni.
“Derfor måtte vi se på et alternativ til at holde lukket. Valget faldt på et take over af Hjemme, eftersom det er der, vi helst selv gerne vil spise,” fortæller Rune Lund Sørensen fra Restaurant Hærværk.
Bag Restaurant Hjemme står køkkenchef Mads Battefeld og restaurantchef Henrik Levinsen.
Du kan læse mere om arrangementet her.