Foto: Guldsmedgaard

Guldsmedgaard leverer lækkerier til gadedøren

Kom let til aftensmaden med lækre måltidskasser fra gården Guldsmedgaard.

En håndfuld ildsjæle fra gården Guldsmedgaard ved Hobro ruller nu ud i Aarhus med lækre måltidskasser til aarhusianerne. Kasserne afleveres på dit dørtrin hver mandag eller tirsdag og indeholder alt det, du skal bruge til fire lækre aftensmåltider. Målet er at spare folk for stressende indkøb og give familier mere tid til hinanden.

“Vi leverer alle råvarerne og udførlige opskrifter, så det eneste man selv skal sørge for, er salt, peber, smør og olie. Kasserne er selvfølgelig pakket sådan, at råvarerne kan klare sig, til man for eksempel kommer hjem fra arbejde. Og så stiller vi dem altid det mest kølige sted, vi kan finde,” fortæller medejer Anne Juhl.

Spar 50 procent på din første måltidskasse her

Guldsmedgaard_ma_110914_IMG_4692 - lille

Fire typer måltidskasser
Guldsmedgaard tilbyder fire typer måltidskasser til aarhusianerne. Levekassen består af familievenlige livretter, i Den Grønne Kasse er der masser af grønt med så meget økologi som muligt, og Fitnesskassen er for dem, der gerne vil holde den slanke linje. Guldsmedgaard har desuden netop lanceret en 100 procent økologisk måltidskasse.

I Levekassen denne uge står menuen eksempelvis på kylling med kartoffelsalat, gulerødder og spidskål og skinkestrimler i flødesovs, mens Den Grønne Kasse byder på grahamspanerede rødspætter med hjemmelavede kartoffelchips og grønne majspandekager med guacamole. Fitnesskassen byder blandt andet på hjemmelavede grøntsagstacos og kornsalat med skinkestrimler.

“Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i orden. Vores grønthandler kvalitetssikrer alt, inden det sendes ud. Vi køber så vidt muligt altid varerne hos lokale leverandører, og alt kød er dansk og så vidt muligt lokalt,” siger Anne Juhl.

Spar 50 procent på din første måltidskasse her

Guldsmedgaard_ma_110914_IMG_4741 - lille

Tid til at være en familie
Anne Juhl driver Guldsmedgaard samen med sin mand Simon og svigerforældrene Jytte og Ruben, der alle bor på gården. og med en stødt voksende kundegruppe er der noget at se til på gården. Med henholdsvis fem og syv børn har de to par bag Guldsmedgaard erfaring for, at det kan være en stor hjælp at slippe for stressende indkøb i hverdagen.

“Med en måltidskasse starter man et andet sted og får mere tid til både at lave maden sammen og til bare at være familie. Det er vores mål,” fortæller Ruben.

Dygtige medarbejdere
Med en stødt voksende kundegruppe er der noget at se til på gården. Heldigvis er familien ikke alene om at få det hele til at køre rundt.

“Vi har 25 dygtige medarbejdere, der hjælper os med at få det til at klappe. Det er lige fra to dygtige slagtere til engagerede pakkeriarbejdere, chauffører og kontormedarbejdere. Alle varerne pakkes her på gården, og så køres kasserne ud til kunderne, der hovedsageligt er børnefamilier,” siger Anne Juhl.

Levekassen koster fra 549 kroner for fast levering, Den Grønne Kasse koster fra 599 kroner for fast levering, Fitnesskassen koster 579 kroner for fast levering, og Økokassen koster fra 425 for fast levering. Der er lige nu 50 procents rabat på den første kasse.

Spar 50 procent på din første måltidskasse her

Sponsoreret indlæg

Guldsmedgaard_ma_110914_IMG_4817 - lille