Foto: PR

Se ham nu: Gulddreng spiller i Friheden

Popfænomenet Gulddreng spiller sammen med Xander og Kris Herman til Fed Fredag i Friheden.

Om han vil med på hotel, skal vi ikke kunne sige. Men Malte Fynboe Manniche Ebert alias Gulddreng spiller den 5. maj til Fed Fredag i Tivoli Friheden sammen med Xander og Kris Herman.

Gulddreng vandt senest Årets Publikumspris ved Danish Music Awards 2016 og har lagt landet ned i år med singlerne “Model” og “Se mig nu”. Alle Gulddrengs været spillet flittigt på Spotifys streaming-liste og er samlet blevet hørt over 40.000.000 gange på platformen.

Masser af hits fra Xander
Xander er især kendt for sangene ”En anden” i samarbejde med Wafande og ”Den første nat” sammen med Ankerstjerne, og derudover har Xander også leveret hits fra egen lomme, herunder ”Det burde ikk være sådan her” og ”Os to og mine lagner”. Senest har han udgivet singlerne ”Man Kan Ikk Spole Tiden Tilbage og ”Spild Tiden”.

Kris Herman har spillet et hav af koncerter på blandt andet landets efterskoler og højskoler, ligesom de største danske festivaler og spillesteder allerede har præsenteret ham i deres program. Kris Herman udgav i april 2016 sin første dansksprogede EP “Tættere Sammen” med fem popsange.

Koncerten den 5. maj starter kl. 20, og du skal købe billet til Friheden for at komme ind til koncerten eller have et sæsonkort.