Cheesecake og cupcakes: Cykeltrailer med sunde kager indtager Aarhus

Cheesecake og cupcakes: Cykeltrailer med sunde kager indtager Aarhus

af -
Guilt Free Cakes

Guilt Free Cakes, som sælger kager med lavt indhold af sukker, fedt og kalorier fra en cykeltrailer, har indtaget Aarhus.

Får du dårlig samvittighed, når du spiser en tung, fed kage? Det er der råd for nu! Guilt Free Cakes er nemlig rykket til Aarhus. Guilt Free Cakes er en cykeltrailer, som sælger kager, der er lavet på en sund måde. Det vil sige, at kagerne har et lavt indhold af fedt og kalorier i forhold til almindeligt bagværk, og sukkeret er erstattet af honning eller stevia. Desuden bliver der brugt speltmel i kagerne, imens frugterne og grøntsagerne er sæsonbetinget og kommer fra lokale grønthandlere.

Udvalget af kagerne i cykeltraileren varierer, men der har før været rødbede cupcakes med skyrcreme, glutenfri cheesecake og æbletærte med rosiner og honning. Èt stykke kage koster 39 kroner, to stykker for 69 kroner, imens tre stykker står til 99 kroner – og du får gratis kaffe med til kagen.

Guilt Free Cakes’ cykeltrailer står oftest på enten Store Torv eller Lille Torv. Der er ingen fast tidspunkter for, hvornår cykeltraileren er der, men på Guilt Free Cakes instagram kan du holde øje med hvornår, hvor og hvad cykeltraileren sælger.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.