Foto: Pixabay.

En kold fad til en god pris: Her er byens billigste fadøl

Hvor får du de billigste fadøl i byen? Vi har spurgt Smag Aarhus’ læsere. 

Sommer, sol og iskold fadøl: Tre elementer, der simpelthen hører sammen! Men hvor går du hen, når pengepungen er tom efter festival og rejser? Fortvivl ej – vi har bedt Smag Aarhus-læserne om tips til, hvor du finder de billigste halve fad i byen.

20 kroner
Trods lavvande i kassen kan de fleste nok finde en flad 20’er frem fra bukselommens dyb – og så har du faktisk penge nok til en halv liter Grøn Tuborg hos The Old Irish Pub på Kannikegade. Dukker du op fredag og lørdag efter klokken 21, er prisen dog lidt højere.

Er det i stedet Fredens Torv, der trækker i dig, kan du uanset ugedag og tidspunkt stikke hovedet ind på den kult bodega Kurts Mor og nyde 0,4 liter fadøl til en guldmønt.

Og skulle du komme komme Risskov? Ja, så byder Beefeater Pub i Veri Centret på en halv liter Ceres til billige penge til og med den 12. august. Skål, siger vi bare!

25 kroner
For det kvarte af en hund kan du hos både Peder Wessel på Trøjborg og Bodegaen ved Åen få serveret dejlig, kold øl. Ved Åen gælder tilbuddet en fad på 0,4 liter når som helst, mens det hos Peder Wessel drejer sig en halv liter i tidsrummet 11 til 18.

Er du studerende – eller bare i nærheden af Aarhus Nord – kan du i Studenterbarens mørke, hyggelige lokaler på Nordre Ringgade nyde 30 cl Grøn Tuborg til 25 kroner (pst! Studenterbaren har også en halv liter Grøn Tuborg for 35 kroner).

30 kroner
Rammer du Mejlgade på en mandag, onsdag eller lørdag, er det oplagt at smutte forbi Mig og Ølsnedkeren. Special-ølbaren har nemlig happy hour klokken 14 til 19 mandag og onsdag samt klokken 12 til 15 hver lørdag. Her kan du få en pint – 57 cl – for bare 30 kroner.

Gør du brug af happy hour-tilbuddet, kan du vælge mellem de omtrent 15 af Ølsnedkerens egne øl på fad.

Er du mere til en halv liter Carlsberg-fadøl, så stik forbi baren Oops på Frederiksgade. Alle ugens dage frem til klokken 20 får du nemlig sådan én for 30 kroner.

45 kroner
Er du virkelig tørstig, anbefaler vi et smut forbi Bodegaen ved Åen. Her får du nemlig en svimlende liter fadøl for under en 50’er – hva’be’har!

Er der nogle steder, der mangler på listen? Så tip os gerne på info@smagaarhus.dk 🙂