Foto: Senzasian

3 nye spisesteder i Aarhus, du bør tjekke ud

Vil du gerne prøve noget nyt næste gang, du skal ud og spise? Så skal du læse med her. Vi har nemlig fundet tre nye spisesteder i Aarhus, som du med fordel kan svinge forbi næste gang, sulten skal stilles.

Mad og drikke ad libitum

Feast, Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus C

På Feast på Aarhus Ø er der garanti for, du bliver mæt: Du kan nemlig gå om bord i restaurantens delikate buffet lige så mange gange, du vil. Buffetens udvalg varierer, men du kan  være sikker på, der altid vil være en god blanding af forretter, hovedretter, desserter og snacks, som er lavet af sæsonens nordiske råvarer. Skal tørsten stilles? Også drikkevarerne bliver serveret på buffeten, hvor du kan slukke tørsten i et bredt udvalg af våde varer. Med et besøg på MIBfeast kommer du helt uundgåeligt til at stifte bekendtskab med Josperen – restaurantens signatur. Det er en trækulsgrill, som maden tilberedes i, hvilket giver det en let røgsmag. Bonusinfo: Feast er en del af det gastronomiske madunivers MIB, som er en Aarhusetableret restaurantvirksomhed fra 2004.

Vietnamesiske delikatesser

Senzasian, Ryesgade 32, 8000 Aarhus C

Lige over for banegården ligger Senzasian, som laver smagfulde retter fra det vietnamesiske gadekøkken. Her kan du sætte tænderne i enten en lækker banh mi med valgfrit kød, kålmix, grøntsager, chilipeber og radiser eller en bun thit, som er en salatbowl med risnudler, middelhavssalat, kålmix og grøntsager. Du kan naturligvis også få friske forårsruller med kød og grønt på menukortet. Hos Senzasian lærer de også gladelig fra sig – med deres step by step-videoer, som ligger på Senzasians hjemmeside, kan du lære, hvilke ingredienser du skal bruge, hvordan de skal tilberedes og ikke mindst, hvordan det skal anrettes, hvis du selv vil kokkerere asiatiske favoritter. Måske begynder der snart at dufte af lækre krydderier og saucer også hjemme i dit eget køkken?

Økologisk, bæredygtigt og lokalt produceret

Bambi, Banegårdspladsen 4, 8000 Aarhus C

Går du op i, at den mad du spiser er lokalt produceret og samtidig både økologisk og bæredygtig? Så rammer den nye restaurant Bambi plet, for her lever maden op til alle tre punkter – og endda til en ganske overkommelig pris. Blandt de varme retter, som alle koster 125 kroner, kan du prøve et farsbrød med mos og urter eller fisk med strandkål og krabbe, mens de kolde retter eksempelvis byder på courgette med frisk ost og mynte for 85 kroner. Skal der være lidt til den søde tand, kan du snuppe en surdejsvaffel med bær for 75 kroner. Er du i humør til et stort måltid, kan du prøve en af Bambis menuer, hvor du for 395 kroner kan få en menu med 10 serveringer. Det lyder som en god deal, hvis du spørger os.




Verdenskøkkener

Se alle