Joe & The Juice

Guide: 3 lækre spisesteder i Magasin

ANNONCE: Uanset om du er til frisk juice, vegetariske burgere eller du har en sød tand, så står Magasin klar med nogle lækre spisesteder, der kan stille din sult. Velbekomme!

Den unge og friske
Joe & The Juice

Uret viser 12, og maven knurrer. Trænger du til en frisk og hurtigt frokost, så kig forbi Joe & The Juice. Magasin i Aarhus kan nu prale af at have hele to Joe & The Juice under samme tag! Den ene ligger på stueetagen, og der er gang i den med fart over feltet og høj musik – perfekt til den hurtige frokost. Den nye juicebar finder du på 4. sal, og her er stemningen noget andet. Musikken er lav, tempoet er sat ned, og så kan du nyde den hyggelige udsigt over Lille Torv og byens tage. Har du lidt ekstra tid, og vil du gerne sidde lidt længere med din mad, så er det Joe & The Juice på 4. sal, du skal besøge. Joe & The Juice er kendte for lækre sandwich og friskpresset juice, men spisestedet sælger også kaffe, shakes og yoghurt. Trænger du til et boost af vitaminer, så kan du prøve en ”Go Away Doc” med gulerod, æble og ingefær. Er du mere til grønne drikke, så kan du prøve en ”Prince Of Green” med citron, agurk og ananas. En lille juice koster 43 kroner, imens du kan slippe 53 kroner for en stor. Alle ingredienserne i sandwichene er simple, men sammensætningen er rigtig lækker. Er du til kalkun, så prøv en sandwich med kalkun, mozzarella, pesto og tomat. Er du mere til stærk mad, så kan du prøve en spicy tuna med tun, jalapeños og tabasco. Sandwichene får alle en kærlig tur i en paninimaskine, så du får dig en lækker, lun frokost.

Comfortfood med god samvittighed
Greenilicious

Er du på jagt efter sund mad, hvor der virkelig er kræset for detaljerne, og du ikke går på kompromis med den gode smag? Så skal du kigge forbi den økologiske café Greenilicious i stueetagen ved skoafdelingen i Magasin. Spisestedet slår sig op på sund comfortfood, hvor det sunde bliver lidt sjovere – og du kan mæske dig i velsmagende mad fyldt med friske grøntsager. Greenilicious sælger både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Står du og mangler en lækker frokost eller en syndig aftensmad, er Meaty Mess med oksekød, cheddar, bacon og chilipasta en sikker vinder. Skal det være endnu grønnere, er den plantebaserede Veggie Wonder med plantebaseret bøf, plantebaseret ost og hjemmelavet chilimayo kendt som en af byens absolut bedste vegetarburgere. Begge burgere er fyldt til bristepunktet med lækre grøntsager og koster 98 kroner. Udover burgere kan du få wraps, supper, sandwich og salater. Det helt store hit er Greenilicious’ ultimative avocadomad – Avocado Crush! Den serveres med cremet avocado, spejlæg, sprød bacon, pesto og romesco på toppen af ristet surdejsbrød. Frokostfavoritten koster 98 kroner. Den vegetariske weekendbrunch består blandt andet af røræg med grønt, plante-chorizo, chiagrød, surdejsbrød, brownie samt økologisk juice og koster 148 kroner. Hvis du har en sød tand, kan du afslutte dit måltid med lidt hjemmelavet chokolade. Greenilicious laver nemlig deres egen sundere version af de klassiske chokoladebarer Snickers og Bounty til 34 kr. Mums!

Den søde tand
Lagkagehuset

Ovenpå en hyggelig shoppetur har du måske lyst til lidt sødt. Heldigvis er der også råd for det i Magasin! Lagkagehuset har til huse i stueetagen ved kosmetikafdelingen, og her kan du få tilfredsstillet din søde tand med alverdens kager. Lagkagehuset er især kendt for sin signaturkage – christianshavneren. Det er en kage med nøddeglaseret bund, ovenpå er der en jordbærmousse, og så er hele herligheden pyntet med bær. Kagen kan kun købes i Lagkagehuset, og den koster 27 kroner, hvis du kun skal have til dig selv – og 98 kroner, hvis I er 6 mennesker om at dele. Mums. Lagkagehuset er eksperter indenfor konditorkager, og bageriet sælger mange forskellige. Du kan både få et stykke cremet cheesecake, tørkager, lækre flødekager og håndlavede flødeboller i fire forskellige varianter med marcipanbund. Er du vild med muffins, så sælger Lagkagehuset også 5 forskellige muffins – en med gulerod, blåbær, banan med chokoladestykker, rabarber og chokolade. Elsker du din kage med en kop kaffe til, så kan du også roligt købe din kaffe i Lagkagehuset, da bageriet går meget op i at brygge kaffe i god kvalitet. Kager er dog ikke det eneste, Lagkagehuset kan prale af. Bageren sælger også friske salater, skyr med frisk frugt, sandwich, pølsehorn og pizza. Hos Lagkagehuset i Magasin kan du både sidde og nye dit bagværk indenfor i det hyggelige hjørne, hvor du er afskærmet fra resten af stormagasinet eller ude på pladserne på Immervad med udsigt til det pulserende byliv på Lille Torv.