Foto: Plantfood

Grønt spisested har slået dørene op til endnu et sted i Aarhus

Spisestedet har i forvejen hjemme på Aarhus Street Food, men byder nu også gæster velkommen i Graven. Åbningsfesten finder sted den 17. september.

Har du smagt en plantebaseret burger, bowl eller sandwich fra Plantfood hos madmarkedet Aarhus Street Food?

I så fald ved du, hvad du kan glæde dig til, næste gang du besøger Graven 16H: Her har det grønne spisested nemlig åbnet endnu et sted med plantebaseret mad på menuen.

Den officielle åbningsfest finder sted torsdag den 17. september fra klokken 11.00 til 21.00 og byder på særlige tilbud, nemlig burgere, bowls og sandwich til en 50’er.

“Jeg er sindssygt glad for, at jeg sammen med tre andre kålhoveder nu tager næste skridt på Plant Food rejsen. At åbne et sted på Graven er i mine øjne det perfekte skridt,” udtaler grundlægger af Plantfood, Daniel Vakili, i en pressemeddelelse.

Læs også: 3 grønne spisesteder i Aarhus

Plantfoods vision er inspirere til en mere plantebaseret livsstil ved at vise, hvor simpelt, enkelt og velsmagende, det er.

På menuen finder du for eksempel en “Avantgarde Burger” med blandt trøffelmayonnaise, karamelliserede løg og fermenteret kål, en “BBQ Mushroom Sandwich” og bowls med forskelligt grønt indhold.

Derudover kan du bestille forskellige sides: Bagt kartoffel, grøn salat og foccacia.