Grillen Burgerbar

ANNONCE

Grillen Burgerbar er en dansk burgerkæde, som har fokus på lækre, hurtige og prisvenlige burgere serveret i hyggelige omgivelser, hvor god stemning og tilpasset musik er kendetegnet.

Grillen Burgerbar satser på enkelhed og gennemskuelighed via et lille, men nøje udvalgt burgerkort samt simpel og enkel sammensætning af burgere og råvarer, som er tilberedt med stor omtanke for kvalitet og smag. Derudover tilbydes der forskellige drikkevarer såsom sodavand, øl, vin og Ben & Jerry Milkshakes.

Grillen Burgerbar mener, at hurtige kvalitetsburgere i lækre restaurantomgivelser skal være til at betale. Derfor ønsker vi, at pris og kvalitet skal gå op i en højere enhed, hvorfor vi kan tilbyde en burgermenu til 79 kroner til frokost i hverdage og til 109 kroner til aften og weekend. En Grillen burgermenu består af burger, fritter og dip.

Grillen Burgerbar fungerer som en restaurant, hvor man ved ankomst bliver mødt af en tjener, som anviser plads ved et bord, og al bestilling og servicering foregår herfra.

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Facebook
Besøg vores Instagram