Foto: Grillen Burgerbar.

Lækkert: Grillen lancerer ny burgerserie

Burgerkæden starter et nyt koncept med gamle kendinge fra menukortet.

Hvis du elsker saftige burgere, så skal du læse med her: Grillen Burgerbar i Klostergade 2 har nemlig startet et nyt koncept med gamle kendinge fra menukortet, og den første bliver Juicy Dew.

”Det er en burger, der består af enkle elementer, men som fungerer og smager vildt godt. Burgeren indeholder blandt andet en syltet peberfrugt fra Peppadew, som ikke er stærk, men pikant. Det passer sindssygt godt sammen med kød, ost og bacon,” siger co-CEO for Grillen, Michael Listov-Raunkjær.

Juicy Dew har været at finde på menukortet siden den 28. juni, og du kan nyde godt af den indtil den 11. juli. Grillen Burgerbar vil i alt relancere fire burgere i løbet af året.

Måske en fast del af menukortet
Over de næste fire måneder vil Grillen Burgerbar lancere fire burgere. De får hver 14 dage på menukortet efterfulgt af 14 dages pause. Michael Listov-Raunkjær vil dog ikke afvise, at nogle af burgerne igen kan blive en fast del af menukortet.

”Vi gør det, fordi vi synes det er sjovt at lave de her throwbacks, men også for at mærke efter, hvordan salget går på dem. Hvis der er mange gæster, der er vilde med dem, vil vi da kraftigt overveje at tage dem tilbage,” fortæller han.

Hvis du blev fristet af julis throwback-burger, kan du købe en Juicy Dew for 89 kroner med pommes frites og mayo.