Grill N Bar har cocktails på menuen

GRILLMAD På lørdag kan du komme til reception på den nyåbnede grillbar Grill N Bar på Strøget, der både har cocktails og dagens ret på menukortet.

Af Karoline Drejer-Madsen

Grill N Bar har netop slået dørene op for en ny grillbar på Skt. Clemens Stræde 7 mellem Magasin og Mackies. Stedet ejes af David Pang, der før i tiden kørte et smørrebrødssted i København, men som nu vil have hænderne i grillkyllinger og pommes frites.

”Grillmad er populært for tiden, og vi vil give Aarhus et nyt sted med alt fra supper, asiatiske bahn mí-sandwiches og porchetta, der både kan fås i sandwich og som selvstændig ret. Derudover serverer vi cocktails, så der er noget lækkert at skylle ned med,” siger David Pang.

Læs også: SU-venlig burgerrestaurant åbner på Klostertorvet

Spis eller tag med
Maden kan både indtages på én af restaurantens 49 siddepladser eller fås med i en to-go venlig version, som kan nydes på den aarhusianske gågade. Der er også mere børnevenlige retter på menuen og plads til barnevognen, hvis barslen skulle give lyst til lidt grillmad, og derudover kan man sætte tænderne i en skiftende dagens ret.

”For ikke at køre fast i de samme retter har vi hver dag en dagens ret, dagens suppe og dagens tilbud. Dagens ret kunne for eksempel være revelsben med stegte kartofler og stegt grønt serveret med rødvinssauce,” siger David Pang.

Læs også: 7 takeaways til tømmermændsramte

Billige priser
Til trods for det verdensomspændende menukort med retter fra Asien til Amerika er priserne ikke at kimse af. En grillkylling med pommes fås for 85 kroner, så kan der sagtens blive råd til en lille drink efterfølgende.

Suppe fås for 55 kroner, og er du mere til en dagens ret, skal du kun slippe 65 kroner. Grill N Bar holder åbningsreception lørdag den 16. januar fra 12 til 17, hvor alle er velkomne til at kigge forbi til en god omgang friture.

Læs guide: 5 knivskarpe burgerjoints i Aarhus

SPECS
Grill N Bar 
Sct. Clemens Stræde 7
8000 Aarhus C