Foto: Pixabay.

Madmarked inviterer til grill hver lørdag i juni

Guldrummet hos Aarhus Central Food Market tænder op i grillen alle lørdage i juni.

Kunne det friste med krydrede pølser, sauce og omgang sommersalat? Så slå vejen forbi madmarkedet Aarhus Central Food Market en af de kommende lørdage i juni. Da er der nemlig grillfest med slagterbutikken Guldrummet.

“Vi har sammen med Slagter Munch udviklet nogle særligt smagfulde pølser netop til vores butik hos Aarhus Central Food Market, og det er blandt andet dem, gæster kan sætte tænderne i,” fortæller kok for Guldrummet Johannes Fjallheim Kier-Hansen.

Pølserne serveres med hjemmelavede saucer som for eksempel røgketchup, Karl Johan-remoulade samt sommersalater med sæsonens råvarer.

Grill fra klokken 12
Den første grillfest hos Guldrummet bliver lørdag den 3. juni. Både den dag og de kommende lørdage vil grillen blive tændt op allerede klokken 12.

Guldrummet hos Aarhus Central Food Market er en slagterbutik, hvor slagterivirksomhederne Danish Crown og Tulip bryster sig af at sælge det bedste kød.

“Tidligere kunne de udskæringer kun ende hos de bedste danske spisesteder, men med Guldrummet hos Aarhus Central Food Market ændrede det sig, og nu kan alle købe ind som en mesterkok,” står der i en pressemeddelelse fra Aarhus Central Food Market.