Foto: Green Neighbour

Green Neighbour satser på økologisk juice og salat

ØKOLOGI Aarhus får snart et nyt madsted med økologisk salat og juice.

Er du til juice og salater, der både nærer ganen og kroppen? Så skal du kigge forbi byens nye madsted Green Neighbour, der åbner i Aarhus den 1. oktober. På menuen får madstedet fire såkaldte “helrets-salater”, og derudover kan madglade besøgende selv sammensætte deres egne salater og slukke tørsten i koldpresset juice. Altsammen baseret på økologiske, lokale råvarer i sæson.

Bag det nye koncept står Henrik Bjerke, der har sagt farvel til en international karriere i modebranchen for at hellige sig projektet.

“Jeg har boet i både Indien og Tyrkiet og oplevet på egen krop, hvor meget velvære sund mad og drikke kan give, og hvor fantastisk godt, det kan smage. Det handler bare om at sammensætte det rigtigt. Jeg har derfor udviklet dette økologiske salat- og juicekoncept med fokus på velsmag og sundhed,” siger Henrik Bjerke.

Allerede populært
Green Neighbour åbner op i det nye Aarhus Central Foodmarket, der slår dørene op den 1. oktober på Skt. Knuds Torv. Men faktisk har Henrik Bjerke allerede afprøvet konceptet med stor succes.

“Vi har været med på tre madmarkeder, hvor vi har haft en pop-up-bod med de økologiske juicer og salater. Knap 1000 portioner har vi langet over disken, og vi har haft totalt udsolgt hver gang – sidste gang på blot 3 timer,” siger Henrik Bjerke.

Når madstedet slår dørene op, kan gæsterne enten nyde maden på stedet eller tage retterne med hjem som takeaway. Salater kommer til at koste fra 69 kroner og juice fra 39 kroner.