Foto: Briançon

Kendt kaffebar får croissanter på menuen

Fredag og lørdag kan du købe Paris-croissanter fra Briançon hos Great Coffee. 

Kaffe og en croissant, tak! Den sætning kommer du nok ikke udenom hver fredag og lørdag hos risteri, detail og kaffebar Great Coffee. Fremadrettet kan du nemlig købe bageriet Briançons Paris-croissanter to dage om ugen hos kaffestedet på Klostergade.

“Nu har jeg haft stedet i cirka fem et halvt år, og jeg har altid haft en drøm om kun at sælge kaffe. Men nu er det ved at være på tide at få noget supplerende ind, og lige nøjagtig croissanten symboliserer det at gå på kaffebar mere end noget andet,” siger indehaver af Great Coffee Søren Stiller Markussen.

Går hånd i hånd med kaffen
Valget faldt på Briançons Paris-croissant, da den ifølge Søren Stiller Markussen har fylde, sødme og en karamelagtig note.

“Jeg synes, den går hånd i hånd med kaffen. Havde det været en almindelig 7-Eleven croissant uden bid, ville det ikke fungere, for den ville fuldstændig mismatche min kaffe,” udtaler Søren Stiller Markussen.

En croissant hos Great Coffee koster 17 kroner og sælges indtil videre kun fredag og lørdag. Bliver tiltaget godt modtaget, vil croissanten også kunne købes resten af ugen.