Grappa Deli

Grappa Deli slår dørene op på Skt. Clemens Stræde

I morgen den 15. august åbner Grappa Deli en ny take away-restaurant på Skt. Clemens Stræde 8.

Er du vild med italiensk mad? Så er der godt nyt! I morgen den 15. august åbner Grappa for nyeste medlem af familien: Grappa Deli. Det bliver et take away-sted med nemt, hurtigt og sundt mad, og samtidig bliver kvaliteten og råvarerne den samme, som på de øvrige Grappa-restauranter.

Der er særlige tilbud på åbningsdagen, og fra klokken 11 er der gratis sandwich til de første 100 gæster, som bliver med ciabattabrød med lufttørret skinke, pesto, parmesan og rucola. Om aftenen fra klokken 16 til 18 er der halv pris på alle pizzaer, og resten af august måned får du gratis morgenkaffe alle hverdage mellem klokken 9 og 11.

Mozarella, pesto og lufttørret skinke
Menukortet byder på mange italienske retter. Om morgenen kan du blandt andet få croissanter, muffins og en bolle med ost. Resten af dagen kan du få salater, sandwich i ciabattabrød, foccacia, pizza, tapas, panini og lune retter. Der er 9 til 11 siddepladser på take away-restauranten, så du har mulighed for at sidde ned og nyde din mad.

På længere sigt vil det blive muligt at bestille og betale på hjemmesiden, så du nemt kan hoppe ind efter din frokost, når du er på arbejde. Take away-restauranten har åbent mandag til fredag klokken 9 til 18 og lørdag klokken 10 til 16. Læs mere om Grappa Deli og udforsk menukortet her.