Foto: BrewDog.

Gratis øl og hotdogs: Highlanders Bar holder ølsmagning

Aarhus-baren afholder ølsmagning med øl fra bryggeriet BrewDog den 12. april.

Er du blevet bekendt med bryggeriet BrewDog fra Skotland? Ellers kan du blive det på torsdag den 12. april, når medstifter Martin Dickie besøger Highlanders Bar på Mindebrogade 5 fra klokken 18 til 19.30 til eventet ‘Who let the dogs out’.

“Det er en stor ting for mig personligt, at vi får besøg af Martin Dickie. Jeg er vokset op i Aberdeen i Skotland, og BrewDog ligger lige udenfor. Det er en af vores yndlingsøl her i baren, og bryggeriet har gjort så meget for craft beers de sidste par år,” siger ejer af Highlanders Bar, Karl Maynard.

Du får muligheden for at smage på 4-6 øl fra det skotske bryggeri, heriblandt ‘Kamikaze Knitting Club’, Punk IPA’, og ‘Cybernaut NE IPA’. Martin Dickie vil fortælle om de enkelte øl samt baggrunden for BrewDog.

Gratis hotdogs
Efter smagningen kan du købe fadøl fra BrewDog til rabatprisen 30 kroner indtil klokken 21. Skulle du gå hen at blive sulten, så giver Highlanders Bar en hotdog kvit og frit.

”BrewDog serverer også hotdogs på deres barer i England. Det her bliver en dansk version, som jeg laver på dagen. BrewDog giver øl, og Highlanders giver hotdogs, fortæller Karl Maynard.

Tap takeover efter sommeren
Baren på Mindebrogade er officiel ’Dog Dealer’, hvilket betyder, at Highlanders Bar har eksklusiv ret til at sælge øl fra BrewDog. Ejer Karl Maynard afslører også, at BrewDog kigger forbi igen efter sommeren, hvor de vil lave et ’Tap Takeover’.

”BrewDog overtager otte til ti af vores haner, og så har folk mulighed for at smage en masse forskellig øl,” siger Karl Maynard.