Foto: Daniel Mørk

300 gratis øl: Mikkeller på Jægergårdsgade fylder 3 år

Mikkeller på Jægergårdsgade 61 fejrer fødselsdag med gratis øl og fest.

Elsker du også kolde øl i lange baner, og sætter du pris på en fed fest? Så må du ikke gå glip af Mikkellers store fødselsdagsfest lørdag den 24. november

”Vi har været her i 3 år nu, og det har været en rigtig god rejse indtil videre. Vi er så glade for at være i Aarhus og vil gerne sige tak for den store opbakning.. Derfor holder vi en kæmpe fest,” siger Manager for Mikkeller i Aarhus, Lukas Marmer Hohwü.

Klokken 11 starter fødselsdagsfesten i Mikkeller Bottle Shop, hvor de første 100 gæster kan glæde sig til gratis øl. Klokken 12.30 vil Mikkeller Running Club og grundlægger Mikkel Borg Bjergsø tage de friske med på et fødselsdagsløb, der byder på lidt kilometer i benene og 100 gratis øl.

Premiere og tatoveringer
Klokken 14 slår Mikkeller Bar Aarhus dørene op, og festen fortsætter med yderligere 100 gratis øl til de tørstige gæster. Derudover vil der også være spændende øl på fad fra blandt andet Hill Farmstead Brewery, som flere gange er blevet kåret til verdens bedste bryggeri, Warpigs, vintage øl fra Mikkeller samt mange flere.

Du kan derudover også glæde dig til en premiere på en helt ny øl, som Mikkeller har lavet i samarbejde med Ebeltoft Gårdbryggeri.

Som om det ikke var nok, har Mikkeller også sørget for, at du på dagen kan blive tatoveret af Crooked Moon Tattoo fra Malmö.Mod betaling kan du fra klokken 13 til 21 få tatoveret en ny Mikkeller-tatovering eller tatovørernes egne motiver. Du kan holde dig opdateret om festen her.