Foto: Aarhus Central Food Market, Mads Bo

Kom til gratis workshop om juice hos madmarked i Aarhus

Forfatter og foredragsholder Mads Bo afholder gratis workshop om juice på Aarhus Central Food Market søndag den 21. januar fra klokken 14 til 17.

Drømmer du om at spise og drikke mere frugt og grønt i hverdagen? Så skal du da med til en gratis juice-workshop i showkøkkenet på Aarhus Central Food Market ved Skt. Knuds Torv søndag den 21. januar mellem klokken 14 og 17.

Workshoppen er gratis, og det er forfatter og foredragsholder Mads Bo, som blandt andet er kendt for sine juices fra Go’Morgen Danmark, der står bag bordet.

Juice, sorbetis, energishots og smoothie
Under workshoppen vil Mads Bo præsentere idéer til sunde vitaminbomber i alle regnbuens farver, og du får inspiration til juice, sorbetis, energishots og smoothies.

”Juicer og smoothies er velsmagende vitaminbomber i flydende form. Jeg vil vise aarhusianerne, hvordan de kan styrke kroppen og få et overlegent energioverskud med flydende forfriskninger baseret på rå, saftige og økologiske frugter og grøntsager,” fortæller Mads Bo i en pressemeddelelse.

Ny pop up juicebar
Fredag den 19. januar klokken 11.30 åbner Aarhus Central Food Markets egen pop up-juicebar med sund og friskpresset juice. Til åbningen vil der være introtilbud og smagsprøver.

Både workshop og åbningen af pop up-boden sker i forbindelse med, at Aarhus Central Food Market sætter fokus på sundhed fra lørdag den 13. januar til søndag den 21. januar for at inspirere aarhusianerne til at spise sundere.

Du kan læse meget mere om workshoppen på Aarhus Central Food Markets Facebook-begivenhed.