Morfars Take Away

100 gratis bøfsandwich: Nyt takeaway-sted giver bøf på åbningsdagen

Tirsdag den 4. september åbner Morfars Take Away på Frederiksbjerg Torv 1, og takeaway-stedet deler 100 gratis bøfsandwich ud på dagen.

Glæder du dig også for vildt til at smage bøfsandwich, boller i karry og andre danske klassikere? Heldigvis skal vi ikke vente længe nu. Tirsdag den 4. september åbner Morfars Take Away nemlig på Frederiksbjerg Torv 1. På åbningsdagen vil der være 100 gratis bøfsandwich til de første gæster fra cirka klokken 16.

”Når der er lang nok kø, og vi er klar inde i køkkenet, så åbner vi butikken og begynder at dele bøfsandwich ud. Åbningsdagen bliver en fest med god stemning, og Kim Larsen kommer til at spille på fulde drøn ud af højtalerne” fortæller Daniel Busch, medindehaver af Morfars Take Away.

Morfar på danmarkskortet
På lang sigt ser det ikke ud til, at Frederiksbjerg er det eneste sted i Danmark, hvor du kommer til at nyde mad fra Morfars Take Away.

”Morfars Take Away er ikke en engangsforestilling. Vi har store planer om at ekspandere, og vi er åbnet for at sætte Morfar på danmarkskortet,” siger Daniel Busch.

Er du nysgerrig efter flere lækkerier på menukortet, så kan du også få stegt flæsk, tarteletter, boller i karry, wienerschnitzel og Ugens Morfar, der skifter fra uge til uge. Du kan læse mere om Morfars Take Away her.