Foto: BARe VIN

Gratis bobler på lørdag: Ny vinbar åbner i Aarhus C

Lørdag den 15. januar slår vinbaren BARe VIN dørene op på Værkmestergade 25. Her vil de hele dagen servere gratis bobler

Aarhus får en ny vinbar. Det er folkene bag BARe VIN i City Vest, der har valgt at åbne endnu en forretning, som kommer til at ligge i Aarhus C. BARe VIN har brillieret med at lave en masse fantastiske events som Strik & Drik og Rosé Løb, som I var vilde med sidste år. Events bliver en stor del af forretningen i Værkmestergade, der udover at være en vinbar også bliver en vinbutik, hvor du kan købe vin med hjem.

Læs også: I morgen åbner nyt take away sted

“Ligesom vores navn hentyder til, så er det jo bare vin. Vin behøver hverken være højtidelig, svært eller dyrt. Det betyder ikke, vi ikke tager vinen seriøs, det gør vi bestemt. Vi håber igennem dialog og smagsprøver at kunne dele kærligheden til vin sammen med vores kunder, og hjælpe dem med at finde den drue eller type vin de allerbedst kan lide,” fortæller Brita Richter, medejer af BARe VIN, i en pressemeddelelse.

De fejrer åbningen med gratis bobler hele dagen, så det er med at slå vejen forbi BARe Vin på lørdag.

BARe Vin åbner deres nye vinbar og butik lørdag den 15. januar kl. 10 – 22. Adressen er Værkmestergade 25 i Aarhus C. Bag Bruuns Galleri, overfor DGI huset.