Arkivfoto: Pixabay.

Spændende: Ny restaurant i Risskov får eget pizzabageri

Risskov får ny pizzarestaurant til efteråret, når Grappa Piccolo i Aarhus C udvider med ny filial nord for byen.

Den nye restaurant i Risskov bliver en del af et nybyggeri på hjørnet af Nordre Strandvej og Vestre Strandallé overfor Bellevuehallen. Det nye vartegn i Risskovs bycentrum får plads til 40-50 gæster og kommer også til at bære navnet Grappa Piccolo.

Restauranten får en stor, delvist overdækket terrasse og indrettes med pizzabageri og pastaværksted og montrer til charcuteri, oste og andre italienske delikatesser.

Italienske hapsere
Ligesom Grappa Piccolo på Åboulevarden vil den nye restaurant i Risskov byde på cicchetti, der dækker over små, italienske appetitvækkere, der kan sammensættes til et større måltid, nydes i selskab med et glas vin eller kombineres med pasta og pizza.

”På Piccolo vil vi servere Cicchetti som man kender dem fra Venedig, risotto, frisk pasta og pizza i bedste kvalitet, samt fjerkræ og porchetta stegt på rotisserie,” lyder det fra Grappas Kim Dreehsen.

Foruden et stort menukort vil der være egen importerede italienske vine og friske spritz på kortet. I forbindelse med restauranten åbnes også en deli med pizza, salater, panini, sandwiches og diverse italienske specialiteter, friskbagt brød, gode råvarer og færdige retter til at tage med hjem.