Grappa Piccolo

Italiensk tapas og ravioli: Ny restaurant åbner ved Åen

Grappa Piccolo åbnede torsdag den 16. august på Åboulevarden 62.

Er du glad for Grappa-familien? Så er der godt nyt. I torsdags den 16. august slog Grappa Piccolo dørene op til en ny restaurant på Åboulevarden 62. De sælger små cicchetti, som er det italienske ord for tapas.

”Vores koncept er at lave små cicchetti, som stammer fra Venedig. Du kan både spise et stort måltid eller blot få lidt snacks med vin til. Der er en afslappet og fed stemning,” fortæller Mads Krogsholm, restaurantdirektør på Grappa Piccolo.

Du kan for eksempel få braiserede hjertemuslinger med forårsløg og hvidvinssauce, eller ravioli med ricotta og salvie i smørsauce. Udover det, har Grappa Piccolo enkelte store hovedretter på menukortet, som serveres på fade, hvor hele bordet deler.

Du kan læse mere og udforske menukortet her.