Foto: Frederikshøj anx

Gourmetsmørrebrød hos Frederikshøj anx

Er du på udkig efter en gastronomisk oplevelse, der hylder de danske frokosttraditioner med et moderne twist? Så er Frederikshøj anx helt sikkert et besøg værd.

Stedet er ejet og drevet af Wassim Hallal fra Frederikshøj, og som navnet antyder, er anx en `tilbygning´ til den anerkendte Michelin-restaurant. Hos anx har de speciale i danske frokostanretninger, så du kan se frem til smørrebrød af højeste kvalitet.

Smørrebrød i topkvalitet

smørrebrød
Foto: Frederikshøj anx

Når du besøger Frederikshøj anx, er det ikke hvilket som helst smørrebrød, du får serveret. Selvom restauranten tager udgangspunkt i de danske frokostklassikere og værner om traditionerne, er anretningerne noget helt særligt.

Smørrebrødet hos udstråler tydeligt den samme passion og ekspertise, der har gjort Frederikshøj berømt. Hvert smørrebrød er nøje lavet med de bedste råvarer og en ægte kærlighed til madlavning. Det betyder, at du får en helt særlig smagsoplevelse, der skiller sig ud fra det sædvanlige.

På menuen finder du et bredt udvalg af gourmetsmørrebrød. Er du vild med de klassiske smørrebrød med fisk, kan du se frem til alt fra gammeldags modnede sild med wasabi til letrøget laks og rødtunge stegt i brunet smør. Er du mere til smørrebrød med kødpålæg, kan du gå ombord i alt fra oksetatar, hønsesalat, kalveryg og wienerschnitzel.

Priserne for smørrebrød ligger mellem 130-280 kr., men så får du også en smagsoplevelse i topkvalitet for alle pengene.

Gourmetmad i smukke omgivelser

anx
Foto: Frederikshøj anx

Frederikshøj anx ligger smukt placeret i udkanten af skoven ved Marselisborg. Udover gastronomi på højeste niveau imponerer restauranten også med sin ekslusive og gennemførte indretning. Her er intet overladt til tilfældighederne, men alligevel er stemningen behagelig og uformel.

Serveringspersonalet står klar til at sikre dig den bedste restaurantoplevelse. Med en imødekommende og professionel tilgang guider de dig gennem menuen, så du nøjes med at nyde det anerkendte og moderne smørrebrød.

Det er også muligt at bestille smørrebrødet fra Frederikshøj anx ud af huset, så du kan nyde en gourmetoplevelse hjemme i stuen.

Så er du vild med kvalitetssmørrebrød lavet på de bedste råvarer, og har du endnu ikke besøgt Frederikshøj anx, er det bare med at komme afsted og få en restaurantoplevelse udover det sædvanlige.

Hvor: Frederikshøj anx, Oddervej 19 – 21, 8000 Aarhus C
Læs mere om anx og det anerkendte smørrebrød på deres hjemmeside her.