Foto: Restaurant Ghrelin.

Ny restaurant på Aarhus Ø åbner for frokostservering

Ghrelin på Aarhus Ø åbner op for frokost i midten af juni.

Hvis du også er tilhænger af frokost i sommersolen, skal du læse med her: Restaurant Ghrelin på Bernhardt Jensens Boulevard 125 på Aarhus Ø har nemlig åbnet op for frokost fra den 16. juni.

Du kan nyde godt af den nye mulighed hver fredag, lørdag og søndag fra klokken 11 til 15. Den kan du blandt andet nyde på Ghrelins nyetablerede gårdhave.

”Der er flere gæster, der har efterspurgt frokost, og området ligger meget op til det. Gæsterne kan både nyde en frokost inde i skyggen i restauranten, men de får ligeledes muligheden for at nyde solen i vores nyetablerede gårdhave,” siger medejer af restauranten, Jonas Langhoff.

Stegt pighvar og trio af and
Priserne for frokostmenuen starter ved 148 kroner og kommer blandt andet til at indeholde stegt pighvar med kål og fumé og trio af and med æble og trøffel. Derudover kan du også nyde din kaffe på gourmetrestauranten med en petit four med kaffe, chokolade og bagværk til 85 kroner.

I den nye gårdhave vil der være plads til omkring 16 siddende gæster, mens der inde i restauranten er plads til omkring 25-30 gæster.