Wassim Hallal laver gourmetpizza i samarbejde med Tivoli Friheden. Foto: Frederikshøj.

Wassim Hallal bag ny pizzabar i Aarhus

Gourmet-pizzabaren PIZZA by WH holder åbent til Tivoli Frihedens Fed Fredag-koncerter.

Fra på fredag kan du nyde pizza a la gourmetkokken Wassim Hallal, når du tager til Fed Fredag-koncert i Tivoli Friheden. Pizzabaren PIZZA by WH er nemlig blevet opført ved siden af parkens friluftsscene.

”Jeg er jo bedst kendt for mit arbejde på Frederikshøj, men har ambitioner om at bevise, at også quickfood kan leveres i høj kvalitet til mange mennesker og til en overkommelig pris. Det glæder jeg mig til at præsentere for Frihedens gæster,” siger Wassim Hallal fra Frederikshøj.

Quick-food af høj kvalitet
Samarbejdet mellem Tivoli Friheden og Wassim Hallal har til formål at byde Frihedens gæster på topklasses quick-food, i første omgang i forbindelse med årets Fed Fredag-koncerter og Jul i Friheden.

”Vi har i flere år mærket efterspørgsel efter quick-food i en høj kvalitet og hurtig levering og stor kapacitet. Det koncept, som vi samarbejder med Wassim Hallal om, opfylder til fulde vore ambitioner, og vi er spændt på publikums reaktion,” siger Tivoli Frihedens direktør Henrik Ragborg Olesen.

Den nye pizzabar sælger vegetar-, teriyaki-, serrano- og salamipizza. Maden består så vidt muligt af økologiske produkter, og pizzabakkerne er fremstillet af genbrugspap.